Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Het aanbod van haarwerken

Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat zich bij zowel mannen als vrouwen voordoet. Haarverlies en kale plekken kunnen leiden tot een afname van het zelfvertrouwen. Uw uiterlijk verandert namelijk, wat u onzeker kan maken. Wanneer dat het geval is, kunt u ervoor kiezen een haarwerk te dragen. Deze haarwerken zijn er in vele soorten en maten. Het is daarom belangrijk om advies te vragen aan een professionele haarwerkspecialist. MarGel biedt u deze service. Haar eigen ervaringen zorgen ervoor dat zij u uitstekend begrijpt en kan helpen.

Keuzemogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt haarwerk, zult u al snel merken dat er er vele verschillende keuzemogelijkheden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een coupe die perfect bij uw gezichtsvorm past en zorg ervoor dat de kleur goed past bij uw oog- en huidskleur. Daarnaast kunt u kiezen voor het soort haar. Er zijn haarwerken verkrijgbaar met synthetisch haar, ofwel kunststof vezels, en haarwerken die gemaakt zijn van echt haar. Het belangrijkste bij het maken van de keuze is dat u er zelf helemaal achter staat. U moet het haarwerk uiteindelijk gaan dragen en het dus ook prettig vinden.

De bevestiging van een haarwerk

Op het moment dat u een geschikt haarwerk heeft uitgekozen, dient er nog een keuze te worden gemaakt met betrekking tot de verschillende bevestigingsmethodes. Er zijn twee methodes mogelijk, namelijk de flexibele en de permanente methode. Bij de flexibele methode kunt u het haarstukje zelf bevestigen door middel van clipjes en transparante medicinale lijm. Hierdoor hoeft u maar een aantal keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Bij de permanente methode wordt het haarwerk door de haarwerker bevestigd, waarna deze ongeveer 6 tot 8 weken blijft zitten. Deze weken hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw haarwerk. Na deze 6 tot 8 weken wordt er opnieuw een afspraak gemaakt, waarna het huidige product vervangen wordt door een nieuwe.

Iedereen is anders en dus zal iedereen een ander haarwerk willen. Een aspect dat voor sommigen doorslaggevend kan zijn is de prijs. Deze kan namelijk per soort haarwerk variëren. Hier vindt u meer informatie over de diverse verschillende soorten haarwerken en de bijbehorende prijzen:

  • Synthetisch haarwerk kan geleverd worden van een prijs vanaf € 500,- (incl. btw)
  • Echt haar haarwerk is leverbaar vanaf  € 800,- (incl btw) 
  • Een haarwerk op maat is van diverse punten afhankelijk zoals lengte, grootte, dikte en de kleur. Vraag daarom een prijsindicatie aan.

MarGel biedt u een goede service en daarnaast een prachtig haarwerk. Uw omgeving zal het verschil niet merken tussen een haarwerk en natuurlijk haar. U kunt ook bij ons terecht voor toupetten. Neem contact op met MarGel pruikhaarwerken voor meer informatie.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten