Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Pruiken

Op het moment dat u last krijgt van haaruitval als gevolg van een chemobehandeling of bestraling, kunt u ervoor kiezen een pruik of haarwerk te gaan dragen. Wanneer u al uw haar bent verloren, duurt het na de behandelingen vaak even voordat het weer is aangegroeid. Het kan dan prettig zijn om een haarwerk te dragen. Deze haarwerken zijn meestal van een synthetische vezel gemaakt, wat ze gemakkelijk in onderhoud maakt. De haarwerken kunnen echter ook worden gemaakt van echt haar. Door de natuurlijke uitstraling van de echte pruiken, zal niemand het haarwerk van echt kunnen onderscheiden.

Zelfverzekerde uitstraling

Als u alopecia hebt of behandeld wordt met chemo therapie, wilt u waarschijnlijk niet iedere dag aan dit worden herinnerd. Het dragen van een pruik na chemo kan uw zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast speelt uiterlijk in de huidige samenleving een grote rol. Wanneer iemand 'afwijkt' van de schoonheidsstandaard, kan dat zorgen voor een onzeker gevoel. Als u kiest ervoor kiest een pruik te dragen, kan dat zorgen voor net dat beetje zelfvetrouwen dat u nodig heeft.

Eerste stap

Mocht u de eerste stap willen zetten op het gebied van synthetische pruiken of pruiken van echt haar, bel of app dan naar 06-52823314. Dan plannen we in de week van het contactmoment een afspraak in om details te bespreken en de eerste maten op te nemen en vervolgens plannen we de week erop een afspraak in om haarwerkmodellen door te passen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende haar pruiken

Wilt u één of meerdere pruiken kopen? Bij het kiezen van een goede pruik is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de gezichtsvorm van de desbetreffende persoon. Daarnaast moet er op de huidskleur en de kleur en dikte van de wenkbrauwen worden gelet. Het is namelijk van belang dat alles in de juiste verhoudingen blijft, zodat de sterke punten van het gezicht worden benadrukt. Het is mogelijk een pruik speciaal op maat te laten maken. Dit is echter duurder dan een pruik van synthetisch haar.

  • Synthetisch haarwerken (pruiken) vanaf €500,- (inclusief btw
  • Echte haarwerken (pruiken) vanaf €800,-  (inclusief btw)
  • Haarwerk of pruik op maat gemaakt: prijs op aanvraag

Bij MarGel in Stramproy, nabij Weert, bieden wij u vrijblijvend advies tijdens het kiezen van een geschikte pruik. Samen zorgen wij voor een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele van onze pruikenmerken zijn Belle MadameGisela Mayer en Hair Society. Bekijk hier een overzicht van onze pruikenmerken >>

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten