Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerk en pruik vergoeding

Een pruik of haarwerk wordt veelal aangeschaft op het moment dat er een medische oorzaak voor het haarverlies is, zoals chemotherapie of een haarziekte waaronder alopecia. Wanneer dit de situatie is, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Met deze vergoeding kunt u uw pruik of haarwerk of tijdelijke pruik vergoeden, zodat u geen financiële zorgen heeft.

De vergoeding van de zorgverzekeraar

U heeft altijd een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelde arts. Wanneer u voor het haarwerk wilt gaan vragen wij voor u de vergoeding aan. U kunt aan uw zorgverzekeraar navragen of u nog een aanvullende vergoeding krijgt. Bijna alle zorgverzekeraars beschikken namelijk over een speciale vergoeding, zodra u om medische redenen te maken krijgt met haaruitval en een pruik of haarwerk moet dragen. In iedere basisverzekering is dit onderdeel opgenomen, waardoor u altijd een bepaald bedrag terugkrijgt. Let wel op uw eigen risico. Wanneer uw eigen risico nog niet op is, verrekend de verzekeraar dit eerst. In 2020 is de basisvergoeding altijd € 443,- 

Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, heeft u vaak recht op een extra vergoeding. Bij Delta Lloyd en Ohra kan dit zelfs oplopen tot €1000,- aanvullende vergoeding. Deze vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar en het is daarom zaak om dit van tevoren goed te bekijken. U mag altijd gerust MarGel benaderen zodat wij met u kunnen meekijken wat de mogelijkheden hierin zijn.

Prijzen haarwerken en pruiken

Er zijn diverse pruiken en haarwerken waar ook weer verschillende prijzen aan verbonden zijn. Hieronder vindt u meer informatie over deze prijzen:

  • Een confectie pruik of haarwerk gemaakt van synthetisch haar is al mogelijk vanaf  €500,-
  • Haarwerk (pruik) gemaakt van écht haar kan MarGel leveren vanaf €800,-
  • De prijs van het optimaliseren en ontwikkelen van het door u aangevraagde haarwerk wordt op aanvraag berekend. Juist omdat het volledig op maat wordt gemaakt is de prijs afhankelijk van de lengte, grootte, omvang (hoedmaat), de kleur, haardikte en densiteit.

MarGel biedt u extra hulp

De pruik/haarwerk vergoeding wordt pas door een zorgverzekeraar betaald, als het haarwerk of de pruik bij een gecontracteerde partij wordt gekocht. Bij deze gecontracteerde partijen kunt u denken aan de haarwerkers die het ANKO keurmerk bezitten. Zodra u uw haarwerk bij MarGel koopt, bent u ervan verzekerd dat uw haarwerk onder de basisvergoeding valt. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten