Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

MarGel, uw haarwerkspecialist

Margel Haarwerkspecialist

Heeft u last van haarverlies of haaruitval? Dan staat haarspecialiste MarGel voor u klaar. Ik, Marjo van Geleuken, heb zelf jaren in een salon gewerkt waar ik veel ervaring en kennis heb opgedaan op het gebied van haarwerken en pruiken. Inmiddels ben ik in pruiken en haarwerken gespecialiseerd, ben ik mijn eigen salon begonnen waarin ik met plezier werk, en zorg ik ervoor dat elke klant mijn salon tevreden verlaat.

Neem vrijblijvend contact op

Haarverlies en kaalheid zijn onaangename problemen waar mensen vaak al op vroege leeftijd mee te maken krijgen. Ik heb er mijn missie van gemaakt om deze problemen voor zo veel mogelijk mensen op te lossen. Om dat te doen, heb ik eerst de oorzaken van haaruitval en haarverlies bestudeerd.

Oorzaken van haaruitval en haarverlies

Haaruitval en haarverlies kan verschillende oorzaken hebben:

  • Bestraling en chemotherapie
  • Erfelijkheid
  • Stress
  • Brandwonden
  • Alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid)
  • Alopecia areata tptalis (kaalheid over het gehele hoofd)
  • Alopecia areata (kale plekken)

Mogelijkheden met een haarwerk of pruik

Het last hebben van haaruitval door een van bovengenoemde oorzaken, kan zeer ingrijpend zijn. Ik ga graag met u op zoek naar een geschikte oplossing. Samen gaan we kijken naar een passend haarwerk, toupet, pruik of haarvulling. Het aanbod van deze haarprothese producten is zeer variërend, waardoor er voor iedereen wel een passende haarstukje te vinden is. U kunt kiezen voor een haarwerk of pruik op maat en zelfs van echt haar. Het zal dan niemand meer opvallen dat u last heeft van haaruitval of kaalheid.

U kunt kiezen voor een pruik of haarwerk van synthetisch haar (oftewel cyberhair), een mix van synthetisch haar en echt haar, of van echt haar. Elk haar integratie materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en dat geldt ook voor de verschillende bevestigingsmogelijkheden van het haarwerk of de pruik. Zo kunt u kiezen voor een flexibele of permanente bevestiging. Bij al deze keuzemogelijkheden sta ik voor u klaar en maken we samen een passende keuze voor uw haaruitval behandeling. Voor zowel heren pruiken als voor vrouwen pruiken kunt u bij ons terecht, wij beiden namelijk ook haaruitval oplossingen voor mannen.

Deskundig en servicegericht

In de salon van MarGel wordt enken deskundig en servicegericht gewerkt. Met behulp van een haaruitval oplossing zorgen wij ervoor dat vrouwen én mannen weer met zelfvertrouwen door het leven gaan. Ook als u last heeft van dun haar kunt u bij ons terecht voor een vollere haarbos. Een uitstekende service, professionele nazorg en een algehele begeleiding, daarvoor bent u bij MarGel aan het goede adres. Wij helpen u daarnaast bij het uitzoeken van de haarwerkvergoeding van uw zorgverzekeraar. U kunt naar onze salon komen, maar wij kunnen ook naar u toe komen om een haarwerk op te meten en te bevestigen in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Ambulant een haarwerk of pruik laten aanmeten? Dat is mogelijk

MarGel is ambulant beschikbaar in de provincie Limburg en Oost-Noord-Brabant. Door middel van deze ambulante mogelijkheid bieden wij u een extra stukje service. Ondergaat u op korte termijn chemotherapie dan kunt u uw haarstukje of pruik al reserveren. Zo hoeft u gedurende deze moeilijk periode niet bezig te zijn met deze bijwerking. MarGel biedt u ambulante mogelijkheden in onder meer de volgende steden: Eindhoven, Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Maastricht, Helmond, Brunssum, Sittard, Budel, Geleen, Valkenburg, Maasbracht, Maasbree, Meijel, Someren, Geldrop, Valkenswaard, Kerkrade, Mierlo en Deurne. MarGel Pruik en Haarwerken komt naar u toe.

Wij werken o.a. met de volgende pruikenmerken: Follea, Belle Madame, Pure Power Human Hair, Gisela Mayer, Raquel Welch, Hair Society, Stimulate Art Class Collection, Hair Power, Sentoo, Ellen Wille. Bekijk hier een impressie van onze pruiken >>

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten