Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Wat zijn de medische oorzaken van haaruitval?

Haaruitval kan ingrijpend zijn. Het kan verschillende oorzaken hebben. Daarbij moet u denken aan chemotherapie, bestraling, brandwonden, maar ook haarziektes als alopecia areata (pleksgewijze kaalheid ), alopecia areata totalis (algehele kaalheid, vooral het hoofdhaar) of alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid).

Één van de meest emotionele oorzaken van haaruitval is het ondergaan van een chemotherapie. Dit is vanzelfsprekend erg zwaar aangezien men strijdt tegen een ziekte, maar men wordt daarnaast ook nog eens 'gestraft' met haarverlies. MarGel biedt u passende adviezen en hulp, door samen te kijken naar een oplossing voor het haarverlies.

Haarverlies door chemo

Op het moment dat iemand met kanker te maken krijgt, is het mogelijk dat diegene chemotherpaie moet ondergaan. Deze chemotherapie bestaat uit een aantal chemokuren, afhankelijk van de soort kanker, de intensiteit en de effectiviteit van de medicijnen. De therapie is bedoeld om de snelle deling van de kankercellen tegen te gaan en zo mogelijk deze kankercellen te vernietigen. Dit heeft echter als neveneffect dat ook de gezonde snel delende cellen worden getroffen door de chemo. Gezonde cellen die zich in de haarzakjes bevinden en voor haargroei worden ook aangetast. De medicijnen vernietigen deze cellen, waardoor er haarverlies optreedt. Het haar groeit niet meer aan, tot het moment dat de chemokuren gestopt zijn. Dan kunnen de cellen zich langzaamaan weer gaan delen.

Haarwerken en pruiken

Zodra men te maken krijgt met haarverlies door toedoen van chemotherapie, kan er worden gekozen voor het dragen van een pruik of haarwerk. Het duurt namelijk even voor het haar weer begint te groeien. Op deze manier wordt u minder geconfronteerd met uw haaruitval en kunt u zich volledig op uwherstel richten. MarGel helpt u bij het kiezen van het haarwerk dat het best bij u past .

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten