Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarverlies bij vrouwen

dames pruik

Vrouwen die te maken krijgen met haaruitval hebben de mogelijkheid om haarwerken of pruiken te dragen. Deze haarwerken en pruiken voor vrouwen zorgen voor een verbetering van het zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen kan namelijk erg laag zijn op het moment dat iemand met haaruitval te maken krijgt, aangezien haaruitval of -verlies een duidelijk effect heeft op het uiterlijk van de vrouw. Een pruik zorgt ervoor dat u als vrouw weer een positief beeld over uw uiterlijk kunt krijgen en weer door het leven kunt met een zelfverzekerde uitstraling.

Neem vrijblijvend contact op

De verschillende bevestigingsmethodes

Haarwerken voor vrouwen zijn op twee verschillende manieren te bevestigen: (1) een flexibele methode en (2) een permanente bevestigingsmethode.

  1. De flexibele methode maakt het mogelijk om zelf uw haarwerk aan te brengen of te verwijderen met behulp van dubbelzijdige transparante medicinale tape en verschillende clipjes. Bij deze methode hoeft u maar een paar keer per jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.
  2. Als u liever niet zelf uw haarwerk aanbrengt, is het ook mogelijk om te kiezen voor de permanente bevestigingsmethode. Bij deze methode worden de haarwerken voor vrouwen door professionele haarwerkers aangebracht door middel van medicinale lijm. Een haarwerk blijft op deze manier ongeveer 6 tot 8 weken zitten, waarna de aanbrengprocedure weer opnieuw herhaald dient te worden. Het voordeel is wel dat u in deze 6 tot 8 weken weinig tot geen omkijken heeft naar het haarwerk.

Pruiken en haarwerken van echt haar

MarGel heeft een ruim aanbod aan haarwerken en pruiken voor vrouwen. Alle producten waarmee wij werken zijn van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend gesprek of een intake, kunt u contact opnemen.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten