Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerkspecialist MarGel staat voor u klaar

haarwerkspecialist MargelPruikHaarwerkenEen haarwerkspecialist is iemand die gespecialiseerd is in verschillende haarwerken. Nederland beschikt over een groot aantal haarwerkspecialisten, die allemaal hun eigen kenmerken en kwaliteiten hebben. Ook MarGel is een haarwerk specialist, die zich voornamelijk richt op haarintegratie en pruiken voor consumenten die het echt nodig hebben, bijvoorbeeld door chemo behandelingen of dunner wordend haar. Een goede haarspecialist heeft ervaring in confectie haarwerken en maathaarwerken en is daarnaast in staat om de consument van het juiste advies te voorzien. Als u opzoek bent naar een geschikte haarspecialist, kunt u uw keuze baseren op een keurmerk. Een haarwerk specialist die het ANKO keurmerk heeft, voldoet aan alle eisen waar een kwalitatief hoogwaardige haarwerkspecialist aan dient te voldoen.

Het ANKO keurmerk

In 2012 is het ANKO keurmerk ontstaan uit twee grote kwaliteitszorgorganisaties voor haarwerkspecialisten in Nederland, namelijk NVHO en THGN.  De afkorting ANKO staat voor; het Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. Zodra een haarwerker dit keurmerk wil krijgen, dient hij aan een aantal strenge keureisen te voldoen. Deze eisen worden ieder jaar weer opnieuw getest, zodat de consument is verzekerd van een hoge kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast moet de consument ervan op de hoogte zijn dat de organisatie een vrije haarwerkmarkt nastreeft, oftewel dat de consument van het voordeel van de prijsconcurrentie profiteert. Een bijkomend voordeel van het ANKO keurmerk, is dat de zorgverzekeraars zien dat het product van uitstekende kwaliteit is en de desbetreffende verzekering uitkeren. Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist in Limburg die in het bezit is van een ANKO keurmerk? Dan bent u bij haarwerkspecialist MarGel aan het juiste adres.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten