Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarwerker MarGel

Na jarenlange ervaring als kapster in een salon, heeft haarwerkspecialist MarGel zich volledig gespecialiseerd in haarwerken en pruiken. Haarwerker MarGel staat klaar om alle mensen te helpen die noodgedwongen de overstap maken naar een haarwerk of pruik. Dunner haar krijgen of zelfs kaal worden: daar vraagt u niet om, maar het kan u zeker overkomen. Tijdelijke acceptatie hoort hier bij maar u hoeft het hier niet bij te laten zitten. Het is voor iedereen mogelijk om met een mooie haardos door het leven te gaan. De oplossing voor uw probleem is de specialiteit van haarwerker MarGel, wij geven u dat stukje zelfvertrouwen terug.

Neem vrijblijvend contact op

Haarwerkspecialist MarGel voor iedereen

Bij ons zijn alle mogelijkheden aanwezig om te bekijken wat voor u de beste oplossing is. Bij haarwerk specialist MarGel ontvangt u vrijblijvend advies, zowel op de haarspeciaalzaak van MarGel of desgewenst ambulant, in de privacy van uw eigen huis. Haarspecialist MarGel heeft jarenlange ervaring op het gebied van haaroplossingen, dus wij kunnen u beslist helpen met onze kwalitatieve pruiken en haarwerken wanneer u last heeft van haaruitval, kaalheid of dun haar.

Privacy, kwaliteit en service hebben binnen ons team de eerste prioriteit, die hand in hand gaan met een klantvriendelijke behandeling.

Service van begin tot eind

Twijfelt u nog over het nemen van de beslissing? Wellicht heeft u gezien dat MarGel "aangenaam" in het logo heeft staan, en dat is ook precies wat onze klanten ervaren na de eerste kennismaking. Komt u dus gerust eens langs voor een gesprek waarin we u alles vertellen over een passende oplossing voor uw haarprobleem. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Wij voorzien u van een advies voor een haarwerk of pruik dat bij uw gezichtsvorm, huidskleur en ogen past. De prijzen van de pruiken en haarwerken variëren. Uiteindelijk bepaalt u zelf de prijs door het haarwerk of de pruik te kiezen waarbij u een goed gevoel krijgt. MarGel is u van dienst van begin tot einde, ook bij het afhandelen van de verzekering.

Met een grote bagage aan ervaring, kennis en passie verzorgt haarspecialist MarGel een passende oplossing voor iedereen! Bel 06-52823314,  e-mail MarGel op info@pruikhaarwerken.nl of vul het contactformulier in.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten