Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Meer volume met haarstukjes

Haarstukjes zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden steeds vaker gebruikt. Deze haarstukken worden niet alleen gedragen op het moment dat iemand last krijgt van haarverlies, maar ook als extra toevoeging om het haar voller en langer te laten lijken. Vooral deze laatste optie zorgt ervoor dat het haarstukje de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

haarstukjes voor en na foto

Haarstukken als toevoeging aan het uiterlijk

Een haarstukje kan een ware toevoeging aan het uiterlijk zijn. Zo kan men een geheel nieuwe coupe laten aanmeten, waardoor het uiterlijk en de uitstraling ook veranderen. Dit kan een ware boost aan het zelfvertrouwen van de desbetreffende persoon geven. Daarnaast kan een haarstukje ook gebruikt worden om bijvoorbeeld kale plekken te maskeren, waardoor men niet de gehele dag geconfronteerd wordt met haarverlies.

Verschillende soorten

Net zoals bij pruiken en haarwerken, bestaan er ook verschillen tussen diverse soorten haarstukjes. Zo bestaan er haarstukjes die zijn gemaakt van synthetisch haar of van echt haar. Haarstukken van echt haar zien er iets natuurlijker uit. Naast verschillende materialen zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar, doordat de stukjes op een andere manier zijn gemaakt. Ze kunnen machinaal worden vervaardigd of met de hand worden geknoopt. Stukken die op een machinale manier zijn gemaakt, zijn goedkoper dan de handgeknoopte.

Haarstukjes bevestiging

Er bestaan verschillende methodes om een haarwerk te bevestigen. Alle methodes zorgen ervoor dat het haar niet van het hoofd zal vallen of waaien. Op deze pagina worden de meest gebruikte haarbevestigingsmethodes benoemd en toegelicht, zodat u een idee krijgt van de opties en zelf een keuze kunt maken.

Permanente bevestiging

Een permanente bevestiging blijft niet uw hele leven zitten, zoals de naam wellicht doet vermoeden. U kunt ervan uitgaan dat het haarstuk ongeveer 4 tot 6 weken op zijn plek blijft. Deze methode is met name handig voor mensen die niet de hele tijd met hun haarwerk in de weer willen zijn. Het haarwerk wordt aan de hoofdhuid bevestigd door middel van een speciale transparante medicinale lijm. U kunt alles bljiven toen terwijl u het haarwerk draagt. Na deze periode wordt het gedragen haarwerk eraf gehaald, gewassen en weer opgezet. Als u ervoor kiest twee haarwerken te nemen, kan er het gedragen haarwerk optimaal worden verzorgd. U kunt dan het tweede haarwerk dragen.

haarstukjes laten zetten restultaten voor na foto

Flexibele bevestiging

Bij een flexibele bevestiging is het mogelijk om zelf het haarstukje aan te brengen. Haarstukjes met klem zijn bijvoorbeeld erg populair, maar wij werken liever met kammetjes. Dit heeft als voordeel dat u zelf kunt kiezen op welke momenten u het haarwerk wilt dragen en op welke momenten niet, zoals bijvoorbeeld tijdens het slapen. Bij deze bevestigingsmethode worden de haarstukjes met een kammetje aan de hoofdharen vastgemaakt. Mensen met een gevoelige hoofdhuid of erg dun haar kunnen beter speciale stickers gebruiken in plaats van kammetjes. 

Haarstukken met andere bevestiging

Er zijn ook haarstukken met kraaltjes, waar het eigen haar doorheen wordt gehaald. Vervolgens worden de kraaltjes vastgeknepen met een tangetje, zodat het 4 tot 6 weken stevig blijft zitten.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten