Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Op maat gemaakte pruiken kopen

Veel mensen krijgen in een later stadium in hun leven te maken met haarverlies. Haaruitval bij mannen komt op een bepaalde leeftijd veel voor, meer dan bij vrouwen. Er zijn verschillende oorzaken te noemen waardoor haarverlies kan optreden. Een van deze oorzaken is erfelijkheid. Daarnaast is het mogelijk dat haaruitval wordt veroorzaakt door een medische behandeling, zoals chemotherapie of bestraling. Om dit haarverlies te verbergen en het zelfvertrouwen weer op te krikken, is het mogelijk om een pruik te kopen.

Neem vrijblijvend contact op

Verschillende soorten pruiken

Een pruik is als het ware een in elkaar gekunsteld kapsel dat als echt kapsel gebruikt kan worden. Dankzij de vele ontwikkelingen die zich de laatste jaren hebben voorgedaan zijn goede pruiken nu bijna niet meer van echt haar te onderscheiden. Dit heeft ertoe geleid dat men nu eerder bereid is om een pruik te kopen, aangezien ze op deze manier hun eigen haarproblemen kunnen maskeren. Naast een pruik wordt er ook veelal gebruik gemaakt van een haarstukje. Een haarstukje bedekt vaak maar een gedeelte van de hoofdhuid waardoor het niet te gebruiken is om heel het hoofd te bedekken. Het is bij MarGel prima mogelijk om diverse exclusieve pruiken te kopen met ieder een andere stijl. Daarnaast kan er ook een onderscheid worden gemaakt tussen het soort materiaal waarvan de pruik gemaakt is. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen synthetisch haar of echt haar.

Elk haarwerk is anders, en dat ziet u ook in de prijs. Er zijn diverse factoren die de prijs van het haarwerk bepalen. Hieronder vindt u een indicatie van de prijzen van haarwerken en pruiken:

  • De prijs van een confectiehaarwerk of -pruik is vanaf € 349,- (incl. btw ) te verkrijgen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van synthetisch haar.
  • Echte haarwerken en pruiken kosten rond de € 549,- (incl. btw)
  • Het op maat maken van een haarwerk of pruik varieert qua prijs en is afhankelijk van individuele wensen. Op aanvraag kan de prijs berekend worden.

Groot aanbod van pruiken

Op het moment dat u besluit om een pruik te kopen, zult u zien dat het aanbod van salons erg groot is. Het is altijd verstandig om naar een aanbieder te gaan die beschikt over veel ervaring in de haarindustrie, zodat deze u een goed en deskundig advies geven. Besteed daarom altijd genoeg aandacht aan de aankoop van van een pruik. Het is immers een belangrijke aankoop die goed overwogen dient te worden. Wij van MarGel staan als haarspecialist altijd voor u klaar en willen u op de juiste wijze adviseren. We hebben zowel dames pruiken als heren pruiken in ons aanbod. Samen werken wij naar een mooi en natuurlijk eindresultaat toe. Mocht u graag hulp willen bij de financiële situatie van het haarwerk dan kunt u ons altijd contacteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten