Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Onze werkwijze voor haarwerken

Als u kiest voor MarGel dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces. 'Ik weet hoe het is om een haarwerk te dragen en ik wil dan ook alleen adviseren en ondersteunen waar vraag naar is'. Op deze pagina komt u meer te weten over mijn werkwijze en tarieven bij het aanmeten van pruik of haarwerk.

Intakegesprek / Kennismakingsgesprek

Allereerst kunt u gerust contact opnemen voor een intakegesprek. In dit gesprek kunnen we bespreken of we wat voor u kunnen betekenen. Aangezien we niet uw hoofdhuid en hoofdharen kunnen zien kunnen we niet een specifieke mogelijkheid of systeem bespreken wat bij u zou aansluiten. Wanneer u dit zou willen nodig ik u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Mocht u een telefonisch intakegesprek willen kunt u een mail sturen naar info@margelpruikhaarwerken.nl, bellen naar 0495-562280 of appen 06-52823314. Wanneer we de telefoon niet opnemen omdat we in behandelingen zijn, gelieve u naam en telefoonnummer in te spreken dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug. 

Persoonlijk adviesgesprek (eerste afspraak)

Wilt u een stap verder dan nodig ik u graag uit voor een afspraak in de vorm van een kennismakings of adviesgesprek. Wegens drukte kan dit voor haarwerken helaas niet binnen 3 weken plaatsvinden. Wanneer dit voor een pruik is wegens chemotherapie kan dit binnen een week plaatsvinden. Mocht u geinteresseerd zijn in een persoonlijk adviesgesprek, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@margelpruikhaarwerken.nl. Wij proberen dan met u z.s.m. een eerste afspraak in te plannen.

Het gebied van haarwerken is heel groot. Er is van alles te verkrijgen op het gebied van maatwerken. Door een aantal vragen te stellen, komen we erachter welk systeem haarwerk het beste bij u past. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat er niet alleen mooi uit ziet, maar dat u er zelf ook goed mee om kunt gaan. Het is namelijk van groot belang dat een haarwerk goed aansluit bij u als persoon. Daarbij zijn uw wensen, uw hoofdhuid en uw hoofdharen van groot belang. Niet alles is mogelijk, daarna geef ik u advies over welk haarwerksysteem voor u het meest geschikt is. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de juiste keuze te maken. De volgende vragen komen onder meer in het gesprek aanbod:

 • Heeft u een gevoelige, droge, vette hoofdhuid? Het haarwerk wordt vastgezet op uw hoofdhuid, dus dit is zeer belangrijk voor de keuze.
 • Wilt u het haarwerk graag zelf op- en af kunnen zetten?
 • Welke haarkwaliteit wenst u? Kiest u voor echt haar of synthetisch haar?
 • Bent u zelf handig in het föhnen, stijlen of indraaien van uw haren?

Middels diverse voorbeelden in de salon willen we u een beeld geven van de mogelijke oplossing die wij adviseren. U bent niet verplicht bij het adviesgesprek om een haarwerk af te nemen. Een adviesgesprek duurt ongeveer 45-55 minuten. Aan de hand van het adviesgesprek kunnen we een goed advies uitbrengen omtrent het systeem dat voor u geschikt zal zijn. U kunt thuis op uw gemak alles rustig laten bezinken. Misschien dat u er niet klaar voor bent of misschien ook weer wel. 

Vervolgafspraak (tweede afspraak) 

Bij het adviesgesprek wordt al een kleine plan van aan pak gemaakt mocht u de keuze willen maken om voor een haarwerk te gaan. Bij een vervolgafspraak gaan wij voor u de order samenstellen. 

 • Keuze uit hoofdmallen van MarGel of het maken van een eigen hoofdmal;
 • Kiezen van de haarlengte, -kleur, en -dikte;
 • Kiezen van het juiste bevestigingssysteem.

Hierna zal het haarwerk of de pruik op order voor u gemaakt worden. De uitvoeringstermijn van de opdracht bedraagt bij:

 • Haarwerk op maat van echt haar: 2 á 3 maanden;
 • Haarwerken van MarGel zijn vaak al op order waardoor dit binnen 4 tot 6 weken leverbaar kunnen zijn;
 • Confectiehaarwerk van echt haar: 2 á 3 weken;
 • Pruiken: 1 á 2 werkdagen.

De afspraak (derde afspraak) 

Na een aantal weken is het zover. Deze dag is voor bijna iedereen spannend wat ook erg logisch is. Op deze afspraak begeleiden we u bij het dragen van het haarwerk. Het wordt geknipt en gestyled met uw eigen haar zodat het een geheel is. Daarna nemen we samen het oefenen van het op-afzetten en verzorgen van het haarwerk door. 

Controle Afspraak (vierde afspraak)

We adviseren een controle afspraak. Dit adviseren we iedere 3 á 4 maanden. In deze afspraak gaan we bekijken hoe het bevalt en waar u tegenaan bent gelopen. Waar wij u tips in kunnen geven. Kleurpigmenten lopen net zoals bij eigen haar terug en blijven veranderen door omstandigheden (middels vele wasbeurten, warmte, zon -uv) dus vaak dient het haarwerk ook gekleurd te worden om het natuurlijke effect te behouden. 

Bij deze afspraak kan ook u eigen haar gekleurd en geknipt worden indien gewenst. We zijn een kapsalon voor de mensen die haarwerken dragen, dit dus ook voor het eigen haar. 

 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten