Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Toupetten

Zowel mannen als vrouwen kunnen baat hebben bij een toupet. Toupetten zijn haarstukjes die over het eigen haar worden gedragen. Het haar krijgt meer volume en door de toupet zijn kale plekken niet meer zichtbaar. De toupet is af te nemen, bijvoorbeeld thuis als u gaat slapen of als u gaat douchen. Vooral bij één kale plek, een terugtrekkende haargrens en bij minder haarvolume bieden toupetten uitkomst. De toupet wordt dan gedragen als u met een volle haardos wilt verschijnen. Hoeft dit niet, dan neemt u de toupet af. Intussen kunt u uw eigen haar blijven verzorgen om het volume, de structuur en andere kenmerken te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op

Toupetten voor mannen en vrouwen

Toupetten bestaan voor mannen en vrouwen. Kaalheid bij mannen begint veelal bij de kruin. Ook kan het haar geleidelijk 'dunner' worden bovenop het hoofd. Toupetten vullen exact deze haarplaatsen op. Toupetten voor vrouwen worden ook op het hoofd gedragen. Net als mannen kan het haar van vrouwen 'dunner' worden. Ook kunnen vrouwen last krijgen van kale plekken, bijvoorbeeld door hormoonschommelingen. Een toupet kan dan de oplossing zijn. Bent u vrouw en wilt u uw haar gemakkelijk kunnen dragen in verschillende kapsels? Dan passen haarstukjes of haartrenzen beter bij u. Deze worden namelijk in uw eigen haar bevestigd, zodat ze gewoon meegenomen kunnen worden als u uw haar bijvoorbeeld in een staart draagt of opsteekt.

Diverse haarwerken

Toupetten zijn slechts één mogelijke oplossing als u haarverlies heeft. U kunt ook kiezen voor haarstukjes, haartrenzen of pruiken.

  • Haarstukjes

Haarstukjes zijn losse plukken haar. Ze zijn ideaal als u kale plekken of verminderd haarvolume. Samen kijken we hoeveel haarstukjes nodig zijn om uw perfecte coupe te evenaren.

  • Haartrenzen

Voor haartrenzen wordt vooral gekozen als het haar moeilijk lang groeit. Haar dat afbreekt op bijvoorbeeld de schouders of naarmate de lengte dunner wordt, is met haartrenzen verleden tijd.

  • Toupetten

Toupetten zijn juist geschikt als u bovenop uw hoofd last heeft van verminderd volume, dunner haar of kale plekken. Een toupet is niet permanent, dus u kunt het dragen en afdoen wanneer u wilt.

  • Pruiken

Heeft u erg weinig tot geen eigen haar of wilt u een complete haarmake-over? Dan is een pruik de beste oplossing. Pruiken kunnen zowel van echt haar als van synthetisch haar worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over toupetten en/of andere haarwerken? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor een afspraak of voor vrijblijvend advies. Voor een impressie van onze werken verwijzen we u naar ons fotoalbum.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten