Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Over MarGel pruik & haarwerken

MargelWat de reden ook is, als u op zoek bent naar een haarwerk of pruik dan bent u bij MarGel aan het juiste adres. Haarverlies kan bijvoorbeeld komen door chemotherapie, bestraling of medicijngebruik, maar kan ook geleidelijk aan verschijnen als gevolg van erfelijke factoren.

De stap zetten met Marjo van Geleuken

Het kiezen van een haarwerk kan een lastige en tevens emotionele beslissing zijn. Door de aanwezige liefde voor het vak en alle haarwerkervaring is Marjo van Geleuken, de oprichtster van MarGel, in staat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Als gevolg van haarproblemen draagt Marjo zelf ook een haarstuk. Bij MarGel wordt u behandeld door iemand die zelf dus als geen ander weet hoe moeilijk het is om een oplossing te zoeken voor een haarprobleem. 

Een geweldig eindresultaat

Waar het om draait is het eindresultaat, en dat is absoluut geweldig. De door MarGel op maat gemaakte haarwerken zijn gemaakt van echt mensenhaar, waardoor het haar vrijwel niet van natuurlijk haar te onderscheiden is.

Persoonlijk advies in een eerste afspraak

De specialiteit van MarGel is de oplossing voor het haarprobleem waar u mee rondloopt. Als geen ander weet MarGel wat het voor u persoonlijk betekent om deze stap te zetten. Een eerste telefonische gesprek bij ons is uiteraard altijd vrijblijvend. Wees dus niet bang om deze eerste stap te zetten, u kunt er enkel wijzer van worden. U krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden en methodes. Als u kiest voor MarGel dan kiest u voor een betrokken samenwerkingsproces en een natuurlijk eindresultaat. Marjo van Geleuken weet hoe het is om een haarstuk te dragen en wil dan ook alleen het beste voor haar klanten. Wanneer u klaar bent voor een stap verder kunnen we een diepgaander gesprek aangaan middels een persoonlijk adviesgesprek op maat. 

U bent van harte welkom

Bent u op zoek naar haarwerken en pruiken in de buurt van Weert? Dan verwelkom ik u graag in mijn salon voor een eerste kennismakingsgesprek.
Wacht niet, maar bel 06-52823314 of vul het contactformulier in, want de oplossing komt niet vanzelf!

PS: Uiteraard helpt MarGel u bij het optimaal inzetten en gebruiken van uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u optimaal kunt profiteren van uw zorgpolis.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten