Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Heren pruiken bij haarverlies

Veel mannen krijgen naarmate ze ouder worden, last van haaruitval. Deze haaruitval veroorzaakt een hoog opgetrokken haargrens en kale plekken bovenop het hoofd. Al deze verschijnselen kunnen ervoor zorgen dat u minder zelfvertrouwen krijgt en zich zodoende niet meer zeker voelt over uw uiterlijk. Om dit probleem tegen te gaan, kan er gekozen worden voor het dragen van een heren pruik of haarwerk. Zo gaat u weer met zelfvertrouwen door het leven.

Neem vrijblijvend contact op

Verbetering van het zelfvertrouwen

Het verbergen van het haaruitval kan voor veel mannen zorgen voor een verbetering van het zelfvertrouwen. Vandaar dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van haarwerken. Deze haarwerken, bijvoorbeeld een toupet of pruik voor heren, zijn geschikt om grote (en kleine) kale plekken te bedekken, zodat u zich weer zeker voelt over uw uiterlijk. Het aanbrengen van pruiken voor mannen wordt gedaan met behulp van een net waar het haar doorheen wordt getrokken. Om het haarwerk vast te zetten, wordt er meestal gebruikgemaakt van gaasjes, die lucht en vocht doorlaten om irritaties en dergelijke te voorkomen.

Pruik voor mannen/heren

Er zijn speciale pruiken voor heren te verkrijgen, die perfect bij de gezichtsvorm van de man passen. Zo'n pruik voor heren is gemakkelijk te bevestigen en is niet van eigen haar te onderscheiden. Pruiken en haarwerken voor mannen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, aangezien men steeds meer aandacht aan het uiterlijk is gaan besteden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de mogelijkheden ook uitgebreid zijn, waardoor de pruiken voor heren een stuk comfortabeler in gebruik zijn. Bij MarGel kunnen we u helpen aan een haarwerk voor mannen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten