Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haarziektes die haaruitval veroorzaken

Haarverlies kan vele verschillende redenen hebben. De meest voorkomende oorzaak is de haarziekte Alopecia, wat letterlijk haaruitval betekent. De oorzaken van deze ziekte zijn voornamelijk te vinden in bepaalde ziektes, medicijnen, stress, erfelijke aanleg, ouderdom of ontregeling van de hormonen. Alopecia kent meerdere vormen die allen hun eigen symptomen en oorzaken hebben. Hieronder worden de vier verschillende vormen beschreven.

Alopecia androgenetica

De Alopecia androgenetica komt het vaakst voor en wordt veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosteron. Dit hormoon is erfelijk en wordt via de vader van uw moeder doorgegeven. De meeste mannen krijgen hiermee te maken als ze ouder worden. Dit haarverlies komt echter ook voor bij vrouwen en dan voornamelijk na de overgang.

Alopecia areata

Naarmate men ouder wordt, neemt de kans op haarziektes steeds meer toe. Dit geldt ook voor de Alopecia areata. Deze ziekte kan pleksgewijze haaruitval veroorzaken en zodoende tot vervelende situaties leiden. Het haaruitval blijft meestal beperkt tot het hoofd en zal zich dus niet tot andere behaarde lichaamsdelen wenden.

Alopecia diffusa

De Alopecia diffusa komt voornamelijk voor bij vrouwen. Het is een vorm van diffuse haaruitval, waardoor het haar geleidelijk verdwijnt. De ziekte heeft voornamelijk hormonale oorzaken, maar kan ook zijn ontstaan door verschillende schildklierziekten, suikerziekte, systemische ziekten en chronische huidziekten. Daarnaast is het ook mogelijk dat bepaalde medicijnen de alopecia diffusa kunnen veroorzaken. Alopecia diffusa kan een langere periode duren, waarna deze op een spontane manier verdwijnt.

Alopecia totalis

De Alopecia totalis komt niet zo vaak voor als bovengenoemde vormen, maar heeft wel de ergste gevolgen. Bij deze ziekte verliest de drager namelijk al het haar op het hoofd. Dit geldt dus niet alleen voor het hoofdhaar, maar ook voor de wimpers en de wenkbrauwen. Daarnaast verliezen de mannen ook nog eens de snor- en baardgroei.

Kies voor een natuurlijk haarwerk

Op het moment dat u met één van de bovengenoemde ziektes te maken krijgt, is het zeker aan te raden om contact op te nemen met MarGel. Samen komen wij tot een perfect haarwerk of haarstuk, waarmee u weer straalt als nooit tevoren. Maak vrijblijvend een afspraak.

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten