Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Oplossing voor haaruitval bij mannen

Op het moment dat mannen een bepaalde leeftijd bereiken, krijgen sommige mannen te maken met ongewenst haaruitval. Voor ongewenst haaruitval zijn een aantal oorzaken aan te wijzen. De meestvoorkomende oorzaak is erfelijk bepaald, en is de ziekte Alopecia Androgenetica. Indien een man deze erfelijke genen heeft, zal hij te maken krijgen haaruitval. Gelukkig zijn er voor mannen met deze ziekte haaruitval oplossingen.

Het verloop van Alopecia Androngenetica

Alopecia Androgenetica, de erfelijke vorm van haaruitval bij mannen (maar óók bij vrouwen), vertoont vaak hetzelfde verloop. Wanneer mannen ouder worden, komen er een aantal inhammen tevoorschijn en wordt de haargrens verder naar achteren getrokken. Daarnaast wordt het haar op de kruin ook iets dunner. Dit zijn de eerste symptomen die zich voordoen. Al deze verschijnselen worden veroorzaakt door het hormoon DHT, dat wordt aangemaakt in de hoofdhuid. Dit hormoon tast de haarwortels aan met als gevolg dat de haren eerder uitvallen.

Behalve Alopecia Androgenetica kunnen mannen ook last krijgen van Diffuus haarverlies. Bij deze ziekte verspreidt het haarverlies zich over de gehele hoofdhuid. De oorzaken van Diffuus haarverlies zijn bijvoorbeeld stress, een operatie of hoge koorts. Deze vorm van haaruitval bij mannen is minder bekend. 

De haaruitval oplossingen voor mannen

Voor haaruitval bij mannen zijn een aantal oplossingen bedacht. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van het medicijn fanasteride, dat de aanmaak van het hormoon DHT vermindert. Wilt u liever geen medicijnen slikken, dan zijn er andere maatregelen die tevens een grotere kans van slagen hebben. Zo kan er een haarstukje aangemeten worden, dat de kale plekken op het hoofd verbergt. Ook kunnen grotere haarwerken of pruiken worden aangemeten. Deze worden gemaakt van echt haar en het valt niemand op dat u een pruik of haarwerk draagt. MarGel helpt u graag verder, indien u graag meer informatie wilt over (een van) deze haaruitval oplossingen voor mannen.

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten