Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Haaraanvullingen van MarGel

Als u last heeft van dun haar is het vaak moeilijk om uw haren voller te laten lijken. Ook het gebruik van diverse schoonheidsproducten en haaruitval behandelingen leveren niet altijd het gewenste resultaat op. Een manier om dun haar voller te maken, is met haaraanvullingen. Bij MarGel bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij werken met producten van uitstekende kwaliteit. Het is namelijk meteen te zien wanneer een haaraanvulling minder goed is. Woont u in de omgeving van Weert, Limburg? Dan is MarGel haaraanvullingen uit Weert de oplossing voor uw probleem.

Ontdek de mogelijkheden van haaraanvulling in de buurt van Weert

Pruik Haarwerken MarGel uit Stramproy, gelegen in de buurt van Weert (Limburg), biedt een oplossing voor uw problemen met op maat gemaakte haarwerken. Bij MarGel staat service bovenaan. Ze neemt de tijd voor iedere klant om zo de perfecte haarwerken en haarstukjes aan te meten. Niets is vervelender dan naar huis gaan met het gevoel dat uw haarwerk niet goed past. MarGels professionaliteit vloeit voort uit haar eigen ervaring met dun haar en haar wens andere mensen hiermee te helpen. Zelfs na werktijd is het mogelijk om een afspraak te maken. Bent u op zoek naar een haaraanvulling in Weert? Neem dan contact op met MarGel Pruik Haarwerken.

MarGels haaraanvullingen Weert

Een haaraanvulling is geen volledige pruik/ haarwerk, maar een aanvulling aan uw eigen haar. Dit is een uitstekende oplossing wanneer u erg dun haar heeft.  Door het gebruik van echt haar in combinatie met synthetisch haar is het verschil met uw eigen haar niet te zien. Wanneer u zich onzeker voelt door uw dunne haar, is het aan te raden dit probleem aan te pakken. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om uw haar er weer vol uit te laten zien. MarGel is gelegen in de buurt van Weert waar zij u graag verder helpt en informeert over de mogelijkheden. Marjo van Geleuken staat met haar professionele werkwijze garant voor de perfecte aanvulling op uw haar die helemaal naar uw wensen is gemaakt. Voor topkwaliteit haarwerken in Limburg bent u hier dus aan het juiste adres. 

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
Belangrijke mededeling

Veranderingen tot (hopelijk) 28 april 2020
Maandag 23 maart zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Dit betekent dat wij de scharen moeten neerleggen tot 6 april. De salon is wel nog open voor kleur, was/föhn of verzorgbehandelingen aan het haarwerk wat wij op afstand kunnen uitvoeren. Voor meer informatie stuur ons een mail of appje. Voor de knipbehandelingen of behandelingen aan het eigen haar kunnen we niet de 1,5 meter afstand behouden. Hierdoor zijn we genoodzaakt om deze afspraken te verplaatsen na 28 april. Mocht je zo een afspraak hebben staan nemen wij contact op met jou om een andere datum in te plannen.

Wij hopen jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien.

Team MarGel

Sluiten