Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Follea - Europees haar pruiken

Follea pruiken en haarwerken zijn gemaakt van echt Europees haar en worden gebruikt bij gevallen van haarverlies. Veel bedrijven gebruiken haar uit India of China omdat dit goedkoper is en gemakkelijker te verzamelen is. Echt en puur Europees haar wordt steeds zeldzamer, doordat in de moderne en westerse beschaving steeds meer mensen hun haar zelf lang houden of verven, in plaats van het te doneren. Follea gebruikt wel nog dit echte, Europese haar.

Follea pruiken in verschillende diktes en kleuren

Follea pruiken zijn beschikbaar in verschillende diktes en verschillende kleuren:

  • Diktes: Follea gebruikt Oost-Europees haar. Dit haar is fijner dan Chinees of Indisch haar en ziet er daardoor natuurlijker uit op dragers van Europese afkomst.
  • Kleuren: terwijl Chinees en Indisch haar alleen beschikbaar is in verschillende tinten zwart en bruin, is Europees haar in iedere natuurlijke haarkleur beschikbaar zoals zwart, bruin, blond en rood. Tevens zijn kleine kleuraanpassingen mogelijk zonder het haar te beschadigen, in tegenstelling tot Chinees of Indisch haar.

Over Follea

Sinds de oprichting meer dan 15 jaar geleden is Follea uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van pruiken van echt Europees haar. Follea pruiken hebben de reputatie van “het mooiste haar van de natuur”. Mooi en lang meegaand haar is bij Follea de standaard.

Follea pruiken bij MarGel Pruik & Haarwerken

MarGel Pruik & Haarwerken is een gecertificeerde Follea haarspecialist. Met veel trots werken wij met dit exclusief, high-end merk dat ook geschikt is voor mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Follea pruiken hebben namelijk een speciaal binnenwerk waardoor lijm niet altijd nodig is om uitglijden te voorkomen. Uniek aan dit merk is verder de natuurlijke slag; het haar is niet gepermanent. Ook na haaruitval door chemobehandelingen is Follea het aan te raden merk. Verder bieden Follea pruiken de oplossing voor de volgende haarproblemen:

  • fijn of dun haar
  • androgenetisch haarverlies (alopecia androgenetica)
  • pleksgewijze kaalheid (alopecia areata)
  • totale kaalheid (alopecia totalis)

Wilt u meer weten over het merk Follea of een afspraak maken voor het aanmeten van uw pruik of haarwerk?  Wij informeren u gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

O.a. bekend van:
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Erkende kwaliteit
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze locatie

MarGel pruik & haarwerken
Marjo van Geleuken
Frans Strouxstraat 10A
6039GK Stramproy Weert
Limburg

Openingstijden
Di t/m Vr: 8.00 - 17.30 uur
Za: 8.00 - 13.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2020 is € 436

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 51 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”
Coronavirus
MAATREGELEN NA 11 MEI

Het coronavirus treft iedereen, ook ons! Wij staan het liefste altijd voor jullie klaar om ook het eigen haar aan te pakken voor een compleet resultaat met het haarwerk. De afgelopen tijd mochten we het eigen haar niet aanpakken. We mochten wel behandelingen aan het haarwerk uitvoeren die we op 1.5 meter afstand konden uitvoeren.

Vanaf 11 mei mogen we ook weer kleur en knipbehandelingen doen op de persoon zelf binnen de 1.5 meter afstand. We werken altijd al met aparte kamers. Na iedere klant willen wij deze goed schoonmaken dus de afspraken zijn daardoor verspreidt ingepland. Ondanks dat het niet verplicht is werken wij wel met mondkapjes. Vele klanten hebben een iets lager immuunsysteem waardoor we het zo goed/gezond mogelijk willen aanpakken.

Gelieve bij een behandeling alleen te komen.
Bij een afspraak waarbij je het haarwerk voor het eerst op krijgt en in model wordt geknipt of het doorpassen van full cap haarwerken mag er natuurlijk 1 persoon meegaan zodat we met maximaal 3 mensen in een kamer zijn.

De afspraken die niet door konden gaan door het corona virus worden z.s.m. gebeld voor een nieuwe datum in te plannen.

Tot gauw!!
Veel liefs Marjo & Arlette

Sluiten