Wij zijn beoordeeld met een:
9.7!

Ervaringen van andere klanten van MarGel Pruik & Haarwerken

Regelmatig laat een klant ons spontaan weten wat ze van onze dienstverlening vinden. Wij vragen dan of ze dit eventueel zouden willen vermelden op onze website of op externe webpagina's waar het mogelijk is om een klantreactie achter te laten. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9,7. Om de opbouw van deze gemiddelde beoordeling en de klantreacties te lezen, kunt u hieronder op een logo klikken en zelf lezen wat andere klanten van ons vinden.

Er zijn diverse onafhankelijke websites waar consumenten zoals u en ik een review over een product of dienst kunnen achterlaten. Aan de hand van deze ervaringen en reviews kan iemand achterhalen of de persoon tevreden is/was met het product of de dienst. Op deze wijze kunnen anderen hun keuze baseren op deze reviews en bepalen of ze het product of de dienst gaan kopen bij een bepaalde aanbieder. Hieronder vindt u meer informatie over de onafhankelijke websites waarop deze ervaringen door iedereen geplaatst kunnen worden.

Google Plus
Dit is een social media vorm waarmee de gebruikers op de een bedrijvenpagina een reactie, review of ervaring kunnen achterlaten. Door middel van Google + kunnen uw vrienden en familie die ook Google + gebruiken zien dat u een bedrijf beoordeeld heeft.
Trust Pilot
Vertrouwen verkrijgen tussen bedrijven en consumenten dat is waar Trust Pilot voor staat. Voordat u een aankoop doet kunt u al consument zijnde geïnformeerd worden over het bedrijf. Bedrijven kunnen op deze website een bedrijfpagina aanmaken en hierop kunnen de klanten een ervaring plaatsen. Consumenten helpen op deze wijze dus eigenlijk andere consumenten.
Facebook reviews
Facebook is niet alleen een bekend sociaal platform, maar ook een betrouwbare website voor reviews en ervaringen. MarGel heeft een eigen pagina op facebook waar u kunt lezen hoe andere mensen de service en kwaliteit van MarGel hebben ervaren. Voor het lezen van reviews is het niet vereist om een facebook profiel te hebben, maar u dient wel ingelogd te zijn wanneer u een review wilt achterlaten.
Opiness (voorheen Preferenso)
Klantenreviews en onafhankelijke service ervaringen kunt u terug vinden op de website van Opiness, voorheen Preferenso. Het is een complete website waarop de consument op een plek vele reviews kan vinden van andere mensen, om op basis hiervan een product of dienst aan te kopen. Door het bekijken van ervaringen van anderen kunt u een teleurstelling voorkomen.

 

Referenties

Bent u ontevreden over uw huidige haarwerker? Ervaar het verschil bij de klantgerichte aanpak bij Haarwerk Studio MarGel. Dit zijn de reacties welke onze bestaande klanten hebben achtergelaten:

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld, gebaseerd op 44 reviews

Eerst klemmetjes nu plakken!

Vorig jaar de eerste stap genomen en een haarwerk met klemmetjes gekozen. Hier kreeg ik al alleen maar goede reacties op. Ik droeg elke dag behalve met hardlopen en paardrijden. Het haarwerk blijft goed zitten maar na lang durig gebruik merk je toch dat daar waar de klemmetjes zitten er kleine kale plekjes onstaan zodat voor een goede bevestiging je met je haarwerk een beetje moet schuiven. Daarbij werd het nooit echt een onderdeel van mijzelf omdat het steeds erop en eraf moest. Na een jaar heb ik besloten om het haarwerk te plakken. Nu doe ik er alles mee, wennen....maar nog geen moment spijt van. Het blijft goed zitten, ziet er nog natuurlijker uit. Ik moet nog ervaren hoe het zelf erop en eraf halen gaat, maar heb een duidelijke instructie gekregen dus dat gaat goed komen.
Ik ben super fijn geholpen, alle keren dat ik er was. Persoonlijke aandacht en rustig door het hele proces heen geholpen, maakt dat ik op tijd de juiste beslissingen heb genomen, geen spijt heb en enorm kan genieten van mijn "bos" met haar.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

23-09-2018

Heb alleen complimenten ontvangen vanuit mijn omgeving.

Als jonge vrouw van 2 kleine kinderen was de stap voor mij groot om in zee te gaan met een haarwerk. Bovenop is mijn haar dun, na het zien van een tv-programma nam ik contact op met Margel haarwerken. Marjo heeft samen met mij een haarwerk gekozen dat 100% bij me past. Heb alleen complimenten ontvangen vanuit mijn omgeving. Het ziet er zo natuurlijk uit dat vele niet eens zien dat ik het draag. Bij vragen of onzekerheden staat het team van margel meteen voor je klaar. Na lang twijfelen ben ik heel blij deze stap genomen te hebben. Groeten van E.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

05-08-2018

Marjo nam er alle tijd voor!

Na het verzamelen van heel veel moed, nam ik contact op met Margel pruik- en haarwerken.
Al zo’n 10 jaar heb ik last van dunner wordend haar en kale plekken. Begin 2018, na heel veel onderzoeken en het uitproberen van verschillende medicijnen en middeltjes, wilde ik niet meer zoeken naar een oorzaak, maar naar een oplossing.

Het intakegesprek was erg fijn. Marjo nam er alle tijd voor, besprak de mogelijkheden met me, begreep het probleem, dacht met me mee en toen was de keuze snel gemaakt.
Op redelijk korte termijn kon ik terugkomen voor het plaatsen van het haarwerk. Ook nu werd hier weer alle tijd voor vrij gemaakt.
Ondanks dat het een hele stap is om je eigen haar weg te scheren en een haarwerk te plaatsen, is er echt een last van mij afgevallen.
Hoe fijn is het dat ik me niet meer druk hoef te maken of iemand op mijn hoofdhuid kijkt, of het regent of waait, of ik wel buiten kan sporten bij minder goed weer etc etc.
Voor mij is dit DE perfecte oplossing op precies het juiste moment.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

09-07-2018

Marjo en Arlette nemen de tijd, stellen je op je gemak en geven goed advies.

Door de eerste uitzending van lelijke eendjes heb ik contact opgenomen met Margel, mijn haar was/is erg dun vanwege hormonale problemen. Ik ben begonnen met een klein haarstukje maar een paar maanden later heb ik weer contact met Marjo opgenomen en was ik toe aan een haarwerk. Ik koos voor een haarwerk welke bevestigd werd met tape en liet een deel van mijn haar afscheren, het was spannend maar ik heb er tot de dag van vandaag geen spijt van.
Marjo en Arlette nemen de tijd, stellen je op je gemak en geven goed advies. Ook zorgen zij dat je tevreden de deur uit gaat door van te voren al je wensen qua haarwerk duidelijk te krijgen. Wanneer ik vragen heb is telefonisch contact zoeken erg makkelijk en nemen ze de tijd om je vraag te beantwoorden.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

09-06-2018

Dikke pluim voor Marjo en Arlette!

Wat een lieverds! Ben super geholpen en geadviseerd door hun! En ben super blij met mijn haarwerk!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

29-04-2018

Helemaal Top!

Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik dun, fijn en futloos haar. In m'n puberteit probeerde ik het op te lossen met touperen en bussen haarlak. Later met permanenten en nog later heb ik zelfs m'n haar helemaal kort geknipt in de hoop dat het dikker zou worden. Toen dat allemaal niet lukte begon ik met extensions. Extensions geknoopt in mijn haar met wax, in matten en met ringetjes vast gezet. Bij elke manier leed mijn eigen haar eronder. Ook was ik bij de extensions vastgezet met wax constant bezig met het verbloemen van de stukjes wax die vaak door mijn dunne haar te zien waren. Toen mijn toenmalige kapster het ook niet meer wist, adviseerde ze me naar Margel te gaan. Of in ieder geval contact met haar op te nemen. En dat heb ik gedaan. Na een duidelijk intake gesprek stond het voor mij vast dat ik het wilde proberen. De wachttijd duurde in het echt niet lang, maar voor mij leek het eindeloos. Hoewel ik mezelf een koele kikker vind, en een harde tante, werd ik toch even emotioneel toen ik mijzelf zag met het haarstuk. Dit was nu echt absoluut waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Het is ongelofelijk dat het er zo echt uitziet. Dat het echt niet, van echt of niet echt, te onderscheiden is. Ik ben niet handig met haar. Had tot voor kort nog geen krul- of stijltang aangeraakt. Maar nu met dit haarstuk is het echt een 'piece of cake'. Het inzetten is in een paar seconden gedaan. Het zit stevig en het haar kan op alle mogelijke manieren gedragen worden. Ik had me voorgenomen het maar af en toe te dragen. Maar na een week kan ik al zeggen dat dat niet gaat gebeuren. Ik draag het iedere dag. Want na mijn jarenlange zoektocht naar de perfecte oplossing heb ik deze nu eindelijk een gevonden! Margel: Bedankt, ik vind het helemaal TOP!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

04-04-2018

Ik ben zo blij met mijn 2e haarwerkje…

Ik ben zo blij met mijn 2e haarwerkje bij Margel! Weer super en professioneel geholpen. Ik draag ik het bijna iedere dag en vergeet ik heel vaak dat ik het op heb, zo natuurlijk voelt het!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

17-03-2018

Super blij met haarwerk!

Echt een metamorfose. Goede service en advies. Een echte aanrader. Top

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

28-02-2018

Ik ben er ontzettend blij mee!

Ik heb nu sinds 3 maanden een haarstukje en ik ben er ontzettend blij mee. Ik vond het echt wel eng om de stap te zetten. Ik heb heel dun haar. Hier stoorde ik me vaker aan en met droogshampoo, touperen en haarlak kwam ik ook een eind. Alleen 4 uur later is alles toch weer ingezakt. Uiteindelijk de stap gezet om naar MarGel te gaan en bij het adviesgesprek was ik al helemaal blij. Toen ik mijn eigen haarstukje op kreeg vond ik het nog steeds heel eng. Alles klopte in kleur en model, maar het was wennen. Ik ben gewend om dun haar te zien en met het haarstukje op was het gewoon voller. Logisch natuurlijk, maar wennen. Ook de bevestiging was even wennen, maar na een aantal keren dat ik het haarwerk deed opzetten gaat het steeds beter. Het haarstukje is een hele fijne aanvulling voor mij, niet te vol, precies goed en niemand viel het op dat ik een haarstukje droeg! Ondanks dat ik me had voorgenomen om het haarstukje af en toe te dragen. Draag ik het bijna iedere dag en vergeet ik heel vaak dat ik hem op heb.

Marjo en Arlette heel erg bedankt en tot snel!!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

16-02-2018

Wat ben ik blij!

Wat ben ik blij met mijn nieuwe haarwerk.Ik draag al 17 jaar een haarwerk en moest op zoek naar iemand anders,omdat diegene waar ik al jaren kwam,stopte met de zaak.Wat nu? Na wat omzwervingen MarGel gevonden.Wat een lieve en hartelijke vrouw. je kunt merken dat ze haar werk met liefde en plezier doet.Ze weet waarover ze praat.Het klikte meteen ,en na de eerste afspraak een prachtig haarwerk meegenomen.Iets heel anders als wat ik al jaren droeg,maar wel iets dat bij mij past.Al veel leuke reacties gehad,mijn kleindochter vind dat ze nu een stoere oma heeft. MarGel ontzettend bedankt

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

20-12-2017

Happy met mijn haarwerk!

Nadat ik 25 jaar een vaste haarwerk leverancier heb gehad moest ik opeens een nieuwe leverancier zoeken. Gelukkig zag ik het programma op tv en kwam dus bij Marjo terecht. Een leuke spontane, moderne vrouw met goed inzicht en advies. Ik ben uiteindelijk van cyberhair overgestapt naar een Follea haarwerk, dat was wel even spannend. We hebben samen een mooie kleur uitgezocht en Marjo heeft het heel goed geknipt, wat ook al een kunst is! Ik ben super tevreden met mijn nieuwe haarwerk, prachtig haar en het valt perfect. Bedankt Marjo voor je goede zorgen en advies.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

20-10-2017

Wat ben ik blij met mijn haarwerkje

Wat ben ik blij met mijn haarwerkje, dat ik sinds een paar maanden heb! Ik had eerst een veel te groot haarwerk, wat warm was in de zomer en ik altijd bang was dat je het netje zag als het buiten waaide en "iedereen" zag dat ik een haarwerk droeg. Nu heb ik bij Margel een veel kleiner haarwerkje waar ik bijna niets van voel en niemand ziet dat ik een haarwerkje draag, ik voel me zo vrij nu het blijft de hele dag heel goed zitten en mijn haar zit altijd mooi. Het ziet er heel natuurlijk uit en je kunt het makkelijk fohnen of krullen. Ze is heel eerlijk en duidelijk en legt alles goed uit, ze verteld ook wat de kosten zijn zodat je precies weet waar je aan toe bent echt super geholpen! Wat een warme, hartelijke vrouw die erg kundig is op het gebied van haarwerken, er wordt echt naar je geluisterd, de service is uitstekend en je voelt je bij Marjo echt op je gemak.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

29-06-2017

ik was bij Marjo in de salon,met buitentemperatuur van 30 graden en meer!Dan valt het niet altijd mee om een haarwerk te moeten dragen.Meteen had Marjo voor mij een doekje van clim hair,wat onder de koude kraan kan en onder je haarwerk gedragen wordt,en veel verkoeling brengt bij deze temperaturen,wat het dragen van je haarwerk aangenamer maakt.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

23-06-2017

Goeie begeleiding

26 jaar geleden, na de geboorte van mijn zoon, kreeg ik kale plekken op mijn hoofd. De huisarts zei dat dit te maken had met de zwangerschapshormonen en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Inderdaad het haar kwam terug, maar veel dunner dan voor mijn zwangerschap. Dit is waarschijnlijk het begin van de haarziekte alopecia.
De jaren verstreken en mijn haar werd dunner en dunner. Op een gegeven moment ben ik begonnen aan exstantions eerst 25 en de uitloop was 75 stuks. Maar ook dat hielt het niet en ik was er inmiddels achter dat mijn haarzakjes weg waren.
Niemand in mijn omgeving had ervaring met haarwerken, dus gaan zoeken op internet en zo kwam ik bij MarGel terecht.
Op de site van MarGel zag ik het filmpje van tv uitzending de lelijke eendjes voor het eerst, wat mij over de streep heeft getrokken.
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat het mij nog een half jaar heeft gekost voordat ik durfde te bellen. Raar maar het is een soort schaamte en je wilt er eigenlijk niet aan. Maar eenmaal Marjo aan de telefoon heb ik uitgelegd wat mijn probleem was. Marjo vertelde mij nog meer en uiteindelijke hebben we een afspraak gemaakt.
De eerste keer ben ik met mijn man naar MarGel gegaan. Bloednerveus kwam ik binnen, maar binnen 10 minuten zat ik op mijn gemak te luisteren en te kijken wat mij werd verteld. Ik dacht in eerste instantie dat ik een volledige pruik nodig zou hebben, maar dat was niet zo. Marjo liet mij een klein haarstuk zien en zetten deze met clips bij mij op. Ik schoot vol, want ondanks dat er nog niets mee was gedaan had ik mijn gezicht van 20 jaar geleden terug.
Marjo geef je de tijd om te wennen en te vragen Ik kon oefenen me het haar omhoog gestoken, los laten hangen.
Dit wilde ik. Vooraf had ik al nagedacht over het plakken of clippen. Mijn voorkeur ging uit naar het plakken wat betekent dat een stuk van het haar wat je nog hebt wordt weggeschoren.
Ik had was in de luxe positie dat ik had besloten om 2 haarstukken te bestellen en binnen 6 weken zat ik weer in de stoel bij Marjo. Dit keer alleen. Marjo liet mij de haarstukken zien en één daarvan clipte ze in mijn haar. Toen ging ze koffie halen, maar eigenlijk gaf ze mij de tijd en ruimte om te wennen aan mijn nieuwe haar.
Ik heb het omhoog gestoken, in een staart, los en wat foto’s gemaakt. Na ongeveer 10 minuten kwam zij met de koffie binnen en kreeg ik uitleg hoe ik mijn haarstukken moest voorbewerken. Voorbewerken is het plakken van het dubbelzijdig plakband en dat is een klus als je dit nog nooit hebt gedaan. Ik bevond mij in de gelukkige positie dat ik vaker met dubbelzijdig plakband heb gewerkt, maar nog was het een klus. Voor gedaan hoe je het haarstuk op moet zetten en daarna was het mijn beurt.
Wat best tegenviel de eerste keren, maar op een gegeven moment lijkt het te lukken. Ook kreeg ik de uitleg hoe ik het haar moest wassen, laten drogen en kon krullen, opsteken enz.
Daarna kwam het gedeelte dat het stukje haar wat ik nog had, werd weggeschoren en moet je eerlijk zeggen dat ik het niet erg vond (wel het gezicht, maar emotioneel viel dit mee. Ik had zelfs nog wel een mooie schedel  vond ik zelf)
Maar toen gingen we het voor het eggie. Marjo heeft dit haarstuk opgezet en vastgeplakt. Een knipbeurt erachteraan en natuurlijk kon je alles vragen. Het was prachtig.
Alles was duidelijk. Ik heb de instructie en spullen die nodig zijn meegenomen en ben naar huis gegaan.
Het eerste wat mij opviel toen ik trots en onwennig naar buiten liep was dat mijn hoofd warm bleef (het was winter en koud) moest daar inwendig om lachen. Gelukkig was het vrijdag dus kon het weekend oefenen met mijn haar hoe ik het zou dragen, opsteken, los enz.
Maandag naar mijn werk was ook spannend. Ik kreeg allerlei opmerking van goeie kapper ben je geweest, moet je meer naar toe gaan. Hé, heb je je haar gekleurd wat leuk. Heb je een nieuwe bril staat je goed (huh) alleen maar leuke complimenten. En ik voelde me zekerder.
De dagen erna viel mij op hoe vaak ik eigenlijk in de spiegel keek of mijn haar goed zat en dat hoefde niet meer wat het zat altijd goed. Als je buiten loopt en een beetje wind niet meer erg was want je hoofdhuid bleef gedekt met het haar. Ik geen haarlak meer hoefde te gebruiken om het haar op mijn hoofdhuid te dekken. Het was een soort bevrijding de dagen erna, heerlijk echt.
Maar toen kwam de dag dat ik dus zelf het haarstuk moest gaan wisselen.
Vooraf het haarstuk gaan plakken. Nou dat valt echt niet mee en vooral de eerste keren ben je daar een hele tijd mee bezig. Oké, dat was gelukt en nu het andere haarstuk eraf halen en ook dat was weer confronterend meer om het kale boven stuk op je hoofd, maar moet eerlijk zeggen ook dat went. Het regelmatig scheren is ook niet meer erg.
Wel heb ik geleerd dat ik na het douche even een half uurtje moet wachten voordat ik mijn haarstuk vastplak. De eerste keer heb ik dat direct na het douche gedaan, maar mijn hoofdhuid is dan nog klam van het douche, dus de eerste keer gleed het haarstuk dus weg én kon ik dus alles opnieuw gaan plakken. Tja, al doende leert men.
Ook zit hij de ene keer beter dan de andere keer. En je moet je tijd even nemen als je met je haar bezig bent. Dit geldt voor het wisselen van het haarstuk, maar ook in de ochtend. Niet uren hoor, maar even rustig en zit de rest van de dag je haar gewoon goed.
Heerlijk ook dat je er gewoon mee kunt slapen. De eerste nacht is het raar, want je voelt het, maar nacht 2 is dat al verdwenen en ook dan merk je dat het warmer is.
Ik ben zekerder geworden nu ik meer haar heb en ben Marjo heel dankbaar hoe zij mij heeft begeleid door deze periode.
Als je iets wil weten dan ben ik zeker bereid je antwoordt te geven op je vragen, want zelf weet ik hoe moeilijk het is om erover te praten en met wie moet je er over praten. Met alles wat ik nu weet zou ik dit 10 jaar eerder hebben gedaan.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

06-02-2017

Goeie begeleiding

Marjo luistert goed naar wat je wilt en legt alles goed uit. Heel prettig. Ben heel tevreden en blij met mijn haarstuk

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

28-12-2016

Zonder kopzorgen door het leven....

Dankzij Marjo's deskundige hulp stap ik nu nóg blijer door het leven.
De drempel tot het nemen van een besluit om mijn haarprobleem aan te pakken was hoog, maar nadat de kapper mij getipt had om het YouTube filmpje van MarGel eens te bekijken was ik compleet 'om' en heb ik meteen vrijblijvend een afspraak gemaakt....
Ik ben zeer tevreden over de vakkundige betrokkenheid waarmee Marjo de klant tegemoet komt, gemoedelijk, met oog-en-oor voor jouw wensen.
Verlost van kopzorgen en blij met m'n nieuwe look, kan ik het iedereen aanbevelen!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

15-11-2016

Bij Margel krijg je echt een hele goede service!

Bij Margel krijg je echt een hele goede service waarin alle mogelijkheden worden besproken en waar je écht eerlijk advies krijgt!
Ik heb nu 13 jaar ervaring met verschillende zaken en haren en ben nog nooit zó blij geweest als nu!
Het is voor mij een uur verder rijden zeker waard geweest!
Bedankt

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

31-10-2016

Ik ben ontzettend fijn geholpen en ben erg blij met het resultaat!

Na veel jaren van middeltjes, shampoo en andere producten had ik niet meer de hoop ooit nog mooi en dik haar te krijgen, na aanleiding van het programma op rtl4 maakte ik dan ook voorzichtig een afspraak…
En wat bleek? Marjo kon mij helpen! Met haar hulp en advies hebben we samen een mooi haarwerk gekozen, waardoor ik weer met zelfvertrouwen mijn haar los kan dragen en het naar mijn wens kan stylen.
Echt superfijn dus voor iedereen die twijfelt, gewoon doen ;)

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

30-10-2016

Ik ben tot op de dag van vandaag erg tevreden!

Een aantal maanden geleden heb ik een haarstukje bij Marjo gekocht. Marjo heeft erg haar best gedaan om het haarstukje naar mijn wens te maken en heeft eerlijk advies gegeven over kleur, lengte, manier van dragen etcetera.
Ik ben tot op de dag van vandaag erg tevreden over het haarstukje….ik kan er een hoop variaties meer maken, het is alleen een kwestie van uitproberen.
Marjo heel erg bedankt!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

08-08-2016

Mijn pruik zit perfect, ik krijg leuke reacties en ik ben er erg blij mee.

Door mijn haarziekte had ik een pruik nodig. Via internet kwam ik bij deze website terecht en heb ik een afspraak gemaakt. Over de eerste ontmoeting was ik erg positief, want ze begreep me helemaal. Ik had er een goed gevoel bij.
Ik werd vakkundig geholpen en Margel neemt alle tijd en geeft goede uitleg.

Mijn pruik zit perfect, ik krijg leuke reacties en ik ben er erg blij mee.

Margel, bedankt!

Een dankbare klant.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

02-08-2016

Alles met passie!

Geweldig hoe Marjo precies weet door al haar ervaring wat bij je pas. Je heel goed adviseerd en begleid. En dat alles met passie....

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

17-06-2016

Het is prachtig geworden!

Vandaag mijn haarwerk gekregen, met heel veel aandacht uitgelegd, geplaatst en aangepast aan mijn haar! Het is prachtig geworden! Ben er heel blij mee. Bedankt Marjo.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

31-05-2016

Ik had veel eerder moeten overstappen naar Marjo!

Al meer dan 20 jaar draag ik een haarwerk. Altijd vast op een staart of opgestoken, omdat het niet natuurlijk was bij mij zoveel haar en omdat ik bang was dat je het netje zag. Sinds kort draag ik een haarwerk van Marjo. Heel natuurlijk en na twee dagen droeg ik het helemaal los. Je kijkt niet op het netje, maar op de hoofdhuid. Zo ziet het eruit en zo voelt het ook. Ik raad mensen die nu een onnatuurlijk haarwerk hebben aan, om ook over te stappen. Ik heb zelf veel te lang getwijfeld, omdat ik dacht, hoe gaat dat dan bij de overgang van het ene naar het andere. Daar weet Marjo wel raad mee. Ik heb me nog nooit zo goed en zeker gevoeld met een haarwerk. Ik ben wel wat meer geld kwijt, maar dat is het helemaal waard.

Marjo ik ben je dankbaar!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

02-05-2016

Een echte professional!!

Super goede en mooie haarwerken! Een echte professional!!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

11-03-2016

Zeer tervreden!

Gisteren mijn haarwerk opgehaald, zeer tevreden over de haarkleur en de kwaliteit van het haarwerk. Maar ook zeer tevreden over de vakkundigheid en uitleg wat betreft de verzorging van het haarwerk. Kortom een aanrader voor eenieder die om een of andere reden een haarwerk nodig heeft.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

24-02-2016

Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak.

Door medicatie verloor ik totaal onverwachts heel veel haar. Via het internet ben ik bij Marjo terecht gekomen. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ze is zeer professioneel en voorziet je van goed advies. Het resultaat is geweldig. Ik ben blij dat ik met deze oplossing me weer op mijn gemak kan voelen totdat mijn eigen haar weer terug komt. Marjo is heel behulpzaam en staat meteen voor je klaar als je haar belt voor een advies. Toppie!!!

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

16-10-2015

Een professionele en enthousiaste vakvrouw!

Ik vond de manier waarop Marjo mij heeft geadviseerd en geholpen, erg prettig. Marjo heeft naar mijn idee echt gevoel en passie voor het werk wat ze doet en dit zie je ook terug in het resultaat. Ze kan zich goed inleven in de persoon voor haar en is bovendien erg behulpzaam. Ik voelde me dan ook meteen op mijn gemak in de prettige sfeer die ze creëert. Kortom een professionele en enthousiaste vakvrouw!

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

18-06-2015

Een tevreden klant

Ook ik was een van die wanhopige vrouwen , zo'n vrouw die meer dan 20 jaar heeft aangemodderd. Al heel vroeg begon mijn haar dunner te worden, ik was nog geen 30!!! Voor een vrouw natuurlijk een van de ergste dingen die je kan overkomen op cosmetisch gebied. Je kunt het moeilijk of niet verbergen. Dus ging ik van alles proberen, minoxidel, fenasteride toppik, noem alles maar op, ik heb het geprobeerd. De laatste 15 jaar kon ik mijn haar alleen nog maar vast dragen los was geen optie en een kort kapsel evenmin want je keek zo op mijn hoofdhuid. Altijd met je haar bezig zijn, elke spiegel gebruiken om te checken of "het" niet zichtbaar was. Totdat ik de beslissing nam een haarwerk te nemen, dat had ik veel eerder moeten doen. Ik heb Margel op internet gevonden, de site en haar verhaal spraken me aan. Een afspraak was snel gemaakt en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Je merkt dat haarwerken haar passie zijn en dat ze over een jarenlange ervaring beschikt en veel kennis heeft. Sinds ik mijn haarwerk heb voel ik me weer als mezelf, ik voel me niet meer geremd en ben totaal niet meer met mijn haar bezig, het zit namelijk altijd goed en niemand merkt of ziet dat ik een haarwerk heb.

Ik heb maar van een ding spijt en dat is dat ik het niet veel eerder heb gedaan, dat had me veel ellende bespaard. Kortom ik ben dolgelukkig met mijn haarwerk en kan Margel aan iedereen van harte aanbevelen.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

27-01-2015

Niets is te veel

Na ruim 13 jaar met haarverlies te hebben rond gelopen besloot ik een oplossing te zoeken voor mijn alopecia. Na op het internet rond gekeken te hebben kwam ik bij Marjo van MarGel uit. Tijdens onze afspraken hebben we de mogelijkheden van mijn haarverlies besproken, Vandaag mocht ik mijn prachtige pruiken ophalen, Marjo neemt de tijd om alles uit te leggen en zorgt ervoor dat je weet hoe je voor je haarwerk moet zorgen. Mocht je op zoek zijn naar een haarwerkspecialist ga dan naar Margel. Marjo is ontzettend behulpzaam, vriendelijk en professioneel, niets is teveel. Zij verstaat haar vak. Ik ben heel blij Marjo gevonden te hebben. Zij heeft mij een stukje van mezelf terug gegeven. Dank daarvoor!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

26-01-2015

Een heel klein haarwerkje, groot resultaat

Sinds enkele maanden heb ik een heel klein haarwerkje van MarGel.
Ik ben een oudere dame van 70+ en zoals de meesten dames van deze leeftijd kampte ik met kaler wordende plekken. Aan veelbelovende haarmiddelen en kapsters heb ik veel geld uitgegeven, maar allemaal zonder resultaat. Via, via ben ik bij MarGel terechtgekomen en heb nu een heel klein haarwerkje, maar voor mij met grote gevolgen. Het geeft veel meer zelfvertrouwen, omdat je niet steeds met je kapsel bezig bent en je weet dat je haar goed zit. Ik kan het iedereen aanbevelen. WACHT niet, doe het nu. Het voelt heel natuurlijk en ziet er ook zo uit. De service is uitstekend en je voelt je bij Marjo echt op je gemak.
Een heel dankbare klant.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

25-08-2014

Jij hebt ervoor gezorgd dat ik mij weer beter voel.

Jij hebt ervoor gezorgd dat ik mij weer beter voel.Door mijn ziekte Alopcia areata was ik wederom genoodzaakt om de stap te zetten voor een haarstuk. De mogelijkheid om met echt haar mijn eigen haar aan te vullen,is heel goed gedaan,daarvoor mijn hartelijke dank! Grts en tot ziens

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

16-07-2014

Deze vakkundige en sympathieke mevrouw

Via Internet op het spoor gekomen van Margel. Het eerste tel. contact was meteen erg positief. We zochten een haarwerk voor onze gehandicapte zoon die steeds meer haaruitval kreeg door alopecia areata. Marjo van Geleuken ging heel prettig met onze zoon om en voorzag hem van een mooie haardos waarop hij heel trots is. Zelf werden we erg gastvrij onthaald met koffie e.d. waardoor alles heel vertrouwd overkwam. We hebben een heel prettig gevoel overgehouden aan deze vakkundige en sympathieke mevrouw.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

30-06-2014

De neiging om anderen over Margel te vertellen!

Via internet ben ik een tijd geleden bij MarGel terechtgekomen, ik word de laatste jaren steeds kaler boven op (alopecia androgenetica), ook al zeggen andere mensen och het valt toch mee, je voelt je er toch erg onzeker bij. Paar keer per dag in de spiegel kijken of je geen kale plekken hebt, altijd bang dat het gaat regenen als je ergens heen gaat waardoor je het heel erg gaat zien etc.

Toen ik dus de mogelijkheden zag op de website en het filmpje had gezien dacht ik, ik ga er gewoon heen en zie wel of het iets voor mij is. Nou ben ik super blij dat ik dit gedaan heb! Ze zorgt ervoor dat ze precies weet wat je graag wil, wat je verwachtingen en je budget zijn, ze is heel deskundig en zorgt ervoor dat je een haarwerk krijgt dat echt bij jou en je uiterlijk past. Ook wordt ruimschoots de tijd voor je genomen om alles uit te leggen en hoe je met het haarwerk moet omgaan.

De dag dat ik het haarwerk kreeg was ik super blij met het resultaat, maar ik was wel bang voor de reacties op het werk. Doordat ik altijd mijn dunne haar in de spiegel zag, was het toch erg wennen dat ik dan opeens een 'normaal' kapsel had. Daardoor had ik op het begin ook het idee alsof iedereen het zag, maar uiteindelijk kreeg ik alleen maar vragen van ben je naar de kapper geweest en wat zie je er goed uit! :) Nu voel ik me een heel stuk beter, voel me echt een vrouw!

Vind het jammer dat ik het niet eerder gedaan heb en heb nu vaak de neiging om als ik vrouwen met hetzelfde probleem zie te vertellen over MarGel, omdat ik het hun ook gun om zo geholpen te worden.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

09-06-2014

Merci, Merci, Merci

toen mijn haar dun begon te worden,wou ik graag dat het verholpen zou kunnen worden.En via via kreeg ik het adres van Margel. Hier ben ik zeer tevreden over,ze doet echt heel veel moeite om het goede haarstukje bij je te vinden en in stylen is ze ook een kei,Marjo jij krijgt van mij een dikke tien.Iedere week zorg jij ervoor dat ik met een mooi koppie weer het weekend in kan gaan,merci merci merci. JE vaste klant Anita

beoordeelde Margel met een 8 uit 10

23-03-2014

Marjo, bedankt!!!

Vanwege mijn haarziekte alopecia areata ben ik bij MarGel terecht gekomen en heb daarvan absoluut geen spijt. Wat een warme, hartelijke vrouw die ook nog eens erg kundig is op het gebied van haarwerken. Zij stelt je meteen op je gemak en ik had er een heel goed gevoel bij vanaf het eerste moment dat ik daar binnen kwam. Ik heb al 11 jaar regelmatig kale plekken in mijn haar en deze keer heb ik een hele heftige aanval van haaruitval waardoor ik genoodzaakt ben een compleet haarwerk te dragen. Ik zag er enorm tegenop en wist totaal niet wat ik er van kon verwachten. Het is me allemaal 100% mee gevallen! Mijn haarwerk ziet er heel natuurlijk uit en ik krijg alleen maar positieve reactie's van mensen die het weten. Mensen die het niet weten zien niet eens dat ik een haarwerk draag en dat is presies wat ik wilde. Marjo heeft haar best gedaan om iets te vinden wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. De service is ook geweldig, als er iets is zal zij er alles aan doen om je zo snel mogelijk te helpen. Ik ga weer zelfverzekerd door het leven met mijn haarwerk zo lang het nodig is en dat geeft heel veel rust. Ik hoef me niet ongerust te maken dat mensen zien dat ik een haarprobleem heb. Marjo, bedankt!!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

16-02-2014

Mijn zelfvertrouwen is terug!

Beste Marjo,

Tot voor kort wist ik mij geen raad, wat te doen met mijn haar. Het was dun en had geen volume waardoor ik mij erg onzeker voelde. Toen ik de website van MarGel tegenkwam had ik meteen een goed gevoel en besloot ik om direct een afspraak te maken. Nu 2 maanden later ben ik weer de persoon die ik was en ben ik gelukkiger dan ooit. Ik heb mijn haren weer terug! Het heeft volume, glans en het is wederom een prachtig resultaat. Marjo ik wil je dan ook erg bedanken voor de goede service, het resultaat van mijn haren en het belangrijkste; 'Het teruggeven van mijn zelfvertrouwen'.

Hartelijk bedankt!!

Groetjes Mevrouw Weusten

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

10-02-2014

Kwaliteit en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Mijn haar is heel belangrijk voor me, daarom heb ik ook besloten om een recensie achter te laten op Margel's site. Na een slechte ervaring elders, besloot ik het hier maar te proberen. Totaal geen spijt van! Kwaliteit en vriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel. Mocht je op zoek zijn naar een specialist op het gebied van pruik en haarwerken, zoek dan niet verder!!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

14-01-2014

Je wordt open en fijn ontvangen.

Ze heeft mij heel goed geholpen. Ik ben iemand waarbij het gehele haar is uitgevallen. Ze gaf tips en advies en vertelde precies wat ik kon verwachten van een volledig haarwerk en welke opties er zijn. Het is ook nog al wat als je zoiets overkomt en dan doet het je goed om zo open en fijn ontvangen te worden. Dit heeft er onder andere toe bijgedragen dat ik me nu weer goed in mijn vel voel en dat ik het aandurfde om model te zijn voor het filmpje op rtl4.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

12-01-2014

Er wordt hier naar je geluisterd

Waarom ik Marjo/ MarGel graag een recensie geef? Omdat als je goede begeleiding zoekt in het vinden van een passende haarwerkoplossing & het gevoel wil hebben dat er naar je wordt geluisterd als klant, en dat tegen kosten die goedkoper zijn dan andere haarwerkzaken en dat het haarwerkje ook mooi en fijn zit, je bij haar goed zit.

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

05-01-2014

Goede begeleiding

Na een jarenlange zoektocht naar een goede haarwerker kwam ik terecht bij MarGel. Mijn vertrouwen was al behoorlijk geschaad in het vinden van een goed haarstuk. omdat ik al vanalles had geprobeerd..van een haartransplantatie tot verschillende maten haarstukken. Bij MarGel was alles anders. Hier wordt je goed begeleid in het vinden van een goede oplossing wat bij jouw past. ik heb nu de eerste keer een haarstuk wat perfect zit en goed bij mij past. Haar profesionaliteit en begeleiding was en is ontzettend goed. een absolute aanrader.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

18-12-2013

Super geholpen

Ik heb nogal veel last van haaruitval, en op den duur kwam het zelfs zover dat ik kale plekken op mijn hoofd kreeg die ik niet meer kon verhullen. Met de hulp van Marjo heb ik toen een passend haarwerk uitgekozen dat perfect aansluit op mijn eigen haar. Ik ben er ontzettend blij mee!

beoordeelde Margel met een 8 uit 10

09-12-2013

MarGel Pruik en Haarwerken

Marjo is duidelijk een specialist in haar vakgebied en spreekt ook nog eens uit eigen ervaring. Het Anko keurmerk & het filmpje bekend van TV, op haar website zorgde al voor extra vertrouwen & dat werd nog maar eens bevestigd door het warme, persoonlijke & en prettige contact eenmaal bij haar op bezoek. Denk niet dat er iemand spijt van zou kunnen hebben om eens met Marjo van MarGel te gaan praten.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

06-12-2013

Super!!

Hallo Marjo,

Ik ben heel erg tevreden met de service die jij me hebt gegeven. Ik had je 2 weken geleden verteld dat ik niet goed in mijn vel zat door mijn haar probleem, maar nu voel ik me door het resultaat op en top. Je hebt mij een stukje zelfvertrouwen terug geven waar ik me ontzettend fijn bij voel. Ik wil je ook een compliment geven hoe bijzonder jij dit werk doet!!

Bedankt Marjo,

Groetjes Sabrina

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

05-12-2013

Ontzettend tevreden!

Wauw, wat een goede service! Ook ben ik erg blij met het resultaat.
Bedankt Marjo en tot snel!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

02-12-2013

Eindelijk iemand die je begrijpt!

Jarenlang heb ik extensions gedragen, dit had echter niet mijn gewenste resultaat. Dit omdat ik zeer dun haar heb. Na een bezoek aan de dokter bleek dat ik alopecia androgenetica heb. Mijn haar bovenop is ontzettend dun.
Bij een andere kapper kreeg ik een haarwerkje. Ik moest m'n lange haar inruilen tegen kort haar. Doodongelukkig was ik. Stond dagelijks met tranen in m'n ogen voor de spiegel, omdat wat ik zag niet was wat ik wilde zien. Deze mannelijke kapper zei doodleuk dat ik het er maar mee moest doen en dat er geen andere mogelijkheid was.
Tot ik met Marjo in contact kwam. Wat een geluk!ik draag nu om m'n korte haar te overbruggen een pruik. En... Niemand ziet het! Het resultaat is super. Marjo staat altijd voor je klaar en zal je altijd helpen. Ze heeft een goed luisterend oor en weet daardoor ook heel goed wat je wensen zijn!
Kortom super service!

Nooit meer een andere kapper.

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

22-11-2013

Passend haar advies

Sinds 6 jaar draag ik een haarwerk en heb ervaring met 3 andere haarwerk specialisten dan Marjo. Mijn eerste haarwerk heb ik maar 4 maanden gedragen en was een grote teleurstelling. Dit omdat ik met iets naar buiten liep wat totaal niet bij me pasten. Daarna heb ik 5 jaar een haarwerk gedragen van een andere haarwerkzaak. Hier was ik altijd tevreden over maar Marjo heeft mij laten inzien dat er toch wel veel verschil zit tussen de kwaliteit van haarwerken,en dan niet alleen in het binnenwerk. Omdat ik Marjo persoonlijk kende omdat zei klant was in de winkel waar ik werkte wilde ik haar een kans geven om mij te adviseren. Samen hebben we gezocht naar een haarwerk wat voldeed aan mijn wensen en helemaal bij me past. Omdat ik zelf erg onzeker ben, was dit nog geen makkelijke klus. Maar Marjo had alle geduld van de wereld, is blijven zoeken naar het juiste modelletje wat precies voor mij was bestemd, en heeft mij over de streep van mijn onzekerheid getrokken. En nu wilde ik dat ik dit advies al jaren eerder had gekregen. Ik voel me helemaal happy met mij nieuwe look, krijg heel veel complimenten van de mensen om mij heen, en heb nog nooit zo'n mooi natuurlijk haarwerk gehad als dat ik nu heb. Marjo bedankt!!!!

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

16-06-2013

Allerlei goede reacties op mijn haarwerk

Beste Marjo,

Echt super bedankt voor het haarwerk. Het is echt super goed gelukt en ik krijg hele goede reacties. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en ga met veel meer zelfvertrouwen over straat.
Groetjes T.

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

14-05-2013

Haarverdikking op maat

Hi Marjo,

Meer dan graag geef ik mijn mening over hoe ik als klant de dienstverlening bij Margel ervaar. Vanwege mijn dunne haar ben ik voor een haarverdikking na een zoektocht via internet, bij pruikhaarwerken.nl uitgekomen. Via die site besloot ik contact met jou op te nemen, dit vanwege onvrede en onrust die ik voelde bij de vorige haarwerkspecialist. Contact opnemen met jou ; daar heb ik tot op heden nog geen enkel moment spijt van gehad want de kwaliteit van mijn op maat gemaakte haarverdikking is veel beter dan bij het vorige haarbedrijf waar ik voor het 1st ervaring heb opgedaan. Om eerlijk te zijn heb ik dan ook niet echt veel vergelijkingsmateriaal en dat hoeft ook niet aangezien de kleur en structuur van het haar nu zoveel beter is, dat het net echt lijkt. Het komt dan ook niet eens meer in me op om verder te kijken omdat ik tevreden ben over hoe fijn het allemaal loopt nu & me hier wel lekker bij voel.

Nou tot snel & groetjes Yara

beoordeelde Margel met een 9 uit 10

29-04-2013

Prachtig resultaat

Erg mooi resultaat, ben er zeer gelukkig mee. Hartelijk dank voor de fijne en vooral goede service!

beoordeelde Margel met een 8 uit 10

21-04-2013

Wat ben ik positief

Beste Marjo,

Je hebt me gevraagd om te vertellen wat ik van je dienstverlening vind. Ik ben nu enkele maanden klant en kan nu al zeggen dat ik deze als zeer positief ervaar. T.o.v. het vorige haarwerkpruik bedrijf ervaar ik pas hoe slecht dat vorige bedrijf naar mij als klant heeft geluisterd.
Ik heb er hiervoor eigenlijk nooit bij stilgestaan maar eigenlijk kreeg ik daar slechts 1 optie aangeboden en daar moest ik het dan mee doen. Andere mogelijkheden werden niet aangedragen. Jouw nieuwe haarwerk is niet eens veel duurder maar het is wel vele malen mooier & zit fijner. Ook hoor ik uit mijn omgeving dat ik in vele jaren niet zo'n mooie kleur en kapsel heb gedragen.
Dus hartelijk bedankt, ook voor de service achteraf!

beoordeelde Margel met een 10 uit 10

17-03-2013
Openingstijden
Di t/m Vr: 8.30 - 18.00 uur
Za: 8.30 - 12.00 uur
Zo & Ma: Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

In de media

O.a. bekend van:

Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 40 reviews.

Bekijk alle reviews
Zorgverzekeraars

De basisvergoeding van alle zorgverzekeraars voor 2018 is € 431

Meer informatie
Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt.

Voor & na

Marjo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en deelt dan ook graag enkele mooie resultaten van haar werk met u.

Bekijk resultaten
Reviews

Gemiddeld wordt Margel met een 9.7 uit 10 beoordeeld gebaseerd op 44 reviews.

Bekijk alle reviews

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bel mij s.v.p. altijd van tevoren even op. Soms is het dan zelfs nog mogelijk om dezelfde dag langs te komen, ook zonder vooraf gemaakte afspraak. Mocht u gebruik willen maken van onze ambulant service, dan kunt u contact opnemen via
+31(0)495 56 22 80 of info@margelpruikhaarwerken.nl

Maak vrijblijvend adviesgesprek

“Aangenaam, persoonlijk & klantgericht in pruiken en haarwerken”